هر روز که زنده بیدار میشوی فاتحی؛ برو و غنایمت را طلب کن!
ریگ روان by Steve Toltz
My rating: 3 of 5 stars
این جملهی آخر کتاب ریگ روان رو خیلی دوست دارم. دلم میخواد اصلش رو پیدا کنم و بنویسم بزنم بالای میزم، سر در وبلاگم، بیوی اینستام و هر جای دیگهای که دستم برسه، و گندشو درآرم خلاصه. ولی فعلا که هر چی گشتم نتونستم تو اینترنت نسخهی انگلیسی مفت کتابو پیدا کنم. تو نقلقولهای گودریدز هم این جمله نبود. ینی برا هیچکدوم از اونایی که کتاب زبان اصلی رو خوندن این جمله جالب نبوده؟ هیشکی تا ته نخونده؟ یا چی؟
و چرا فارسیشو نمینویسم؟ شاید چون منم غربزده شدم و فکر میکنم انگلیسی باحالتره :| یا شاید فقط جملهی اصلی رو میخوام، همونی که اولین بار نویسنده گفته. (به هر حال اگه جایی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین.)
نمیدونم یکی از شماها یه پست گذاشته بود یا من خواب دیدم :| هرچی بود یه تصویر بود عین این عکس، که من فقط فرصت میکردم مورد شیشم رو بخونم: Stop Procrastinating. حتی شک دارم ذهنم اینو از خودش درآورده باشه. به هر حال دارم سعی میکنم کمتر کارامو عقب بندازم. چون بالاخره که باید انجامشون بدم.
این دو روز دو تا کار کوچیک رو شاید بشه گفت برای اولین بار انجام دادم و نسبتا راضیم از خودم. اگه بتونم تو دو روز آینده برم دنبال اون کار اصلیه، راضیتر هم خواهم شد. هی میخواستم تنبلی کنم بندازم بعد از عید. ولی عصری اون عکسه یادم اومد و به اون کسی که باید، پیام دادم و یه کم پیش هماهنگ شد برای پسفردا. مربوط به دانشگاهه و اون پست موقتی که گذاشته بودم. و خب نمیخوام با عقب انداختنش استادم همین اول کار فکر کنه تنبلم! هرچند زیاد راهنماییم هم نکرد و از حرفاش همین یادم مونده که وقتی دید با شک دارم نگاهش میکنم گفت میتونی!
پسفردا میرم غنایمم رو طلب میکنم! :))
پ.ن. یکی از آشناها تو کانالش یه قسمت انگلیسی از جزء از کل رو گذاشته بود و همون باعث شد دوباره یاد این جمله بیفتم. دارم فکر میکنم از اون بپرسم ریگ روان رو هم داره یا نه.
پ.ن۲. آهان. عکسو تو این پست دیده بودم. ولی ممکنه بعدش تو خواب هم دیده باشم. نمیدونم :|
+ دوستام دارن برای فردا برنامه میذارن و منی که تا همین چند وقت پیش استقبال میکردم از باهاشون بیرون رفتن (که هر بار نمیشد!)، یهدفه دیگه حوصله ندارم. چرا؟ چون عصر میرن که همه جا شلوغه و به شب خواهیم خورد و من وسیله ندارم. و به قصد کافه نشستن و خوردن میرن که من زورم میاد پول بدم براش! اونم تو اون محلهی نسبتا گرون. آخرش چی میشه؟ احتمالا میرم :|
درباره این سایت