بامداد اول خردادتون بخیر!
با گزارشی از بولت ژورنال اردیبهشت در خدمتتون هستیم! (پست اولش اینجاس)
۱) یه تعداد هدف مشخص کرده بودم اول ماه، که میشه چهار مورد کلی در نظرشون گرفت. دو تا رو انجام دادم و دو تا رو نه. و باید اعتراف کنم اون دو تایی که انجام ندادم سختتر بودن :/
۲) آقا من هنوزم درست حکمت Mood Tracker رو نفهمیدم. ملت کلی هم نقاشی و اینا میکنن براش و مثلا قراره بنا به حال و هوای هر روزشون علامت بزنن. حتی یه عده جدول کل سال رو یه جا میکشن برای این کار. اینو ببینید مثلا، ۷ تا مود در نظر گرفته! بعد دوست دارم بدونم تعریف meh و nope چی بوده براش :)) من فقط تقویم زیر رو کشیدم و چهار تا حالتِ به نظرِ خودم اصلی رو مشخص کردم. (پوکر فیس احتمالا یه چی تو مایههای ok همین دوستمون میشه!) ولی بازم نمیشد موقع علامت زدن مطمئن باشم حال غالب امروزم کدوم بوده! هرچند بودن روزایی که فوقالعاده خسته بودم ولی حال خوبی داشتم تهش، از این مطمئن بودم.
۳) Habit Tracker راضیکنندهتر بود. از اون نیمهی تار شده (!) به این پی میبریم که چهار تا از موارد رو هر روز انجام دادم! بیشتر موارد به جدول خرداد هم انتقال داده شد، سه تا رو حذف کردم (تاثیر دوتاشون فعلا برام کافیه) و دو تای جدید اضافه کردم.
تایم استفاده از موبایل و اینستا رو میبینید؟ اون خونههای خالی برا اینه که تنبلی میکردم تو چک کردن گوشی و نوشتن زمانها، و بعد که اینستا رو از گوشیم حذف کردم، دیدم اپ Quality Time (طبیعتا!) دیگه زمان اونو نشون نمیده :دی انتظارم این بود که بعد از حذف اینستا کاهش زمان استفاده از گوشی قابلتوجهتر باشه. البته خیلی بدم نیست، به ۴ ساعت نرسیده هیچوقت. (با فرض باگ نداشتن برنامه!)
+ متوجهم که کلمهی habit به اون گندگی رو اشتباه نوشتم! :دی
۴) چند وقت پیش دیدم یه نفر تو کانالش گفته صبحا که پا میشین قبل از چک کردن اینستا، یه چیزی رو گوگل کنید و یه ربع دربارهش بخونید. من این ماه همچین کاری کردم، تقریبا هر روز (ستون مربوط بهش سه روز خالی داره!) در مورد یه چیز جدید که بهش برخورده بودم یا دربارهش برام سوال پیش اومده بود، سرچ میکردم و کمی وقت میذاشتم براش. به نظرم کار بیهودهای نمیاد :)
۵) تعداد خوبی کتاب خوندم. تعداد کمی فیلم دیدم.
۶) برای خرداد بیخیال مود ترکر شدم، عوضش میخوام حساب جیبم رو داشته باشم. یه چیزی تو این مایهها مثلا.
خب اینا بیشتر برای اطلاع خودم بودن :دی چون کلا مهمه تو اینجور برنامهریزیا تحلیل هم ازش داشته باشیم. چیزی که من قبلا خیلی بهش اهمیت نمیدادم. الان با توجه به چیزایی که نوشتم (و ننوشتم!) دربارهی هدفایی که میخوام برای خرداد بذارم و کارایی که خوبه دنبال کنم، بهتر میتونم تصمیم بگیرم.
پ.ن. همینجوری بیربط به پست؛ دیدین هدیهی بیمناسبت گرفتن چقد حس خوب داره؟ امروز از دوستم یه هدیه گرفتم و کلی ذوق کردم!
درباره این سایت